A 118 passes de l’art contemporani

“A 118 passes de l´art contemporani” és un projecte de Marta Galán Sala realitzat en col·laboració amb tot l´equip docent de l´Escola de Ventalló. Hi han participat tots els alumnes de l´escola des de P3 fins a 6è.

Realització: Joanot Cortès
Producció: FANG Agency
Participen: Izar Boro Palau, Núria Mitjanas Costa, Andrea Montoro Delgado, David Negrete Pedraza, Arlet Sellarés, Nora Toumi Rabadán, Pol Caralps Mateu, Mika Collazo Razali, Luis Doornekamp, Jeroni Falgàs Camps, Ernest Jorba Calafell, Gerard Guixeras Reixach, Emma Gasull Masdevall, Estel Pons Lloveras, Pau Puigbert Muñoz, Júlia Roca Ninou, Mar Ros Domènech.

El projecte “A 118 passes de l´art contemporani” neix en el marc del programa de pedagogies col·lectives de l´art “Territoris en Trànsit”, una proposta sorgida del seminari “Pedagogies de Fricció” proposat per Sinapsis projectes, col·lectiu Azotea, Aida González de Serdio i Rachel Feldler a La Fundació Miró (Bcn) entre novembre de 2014 i maig de 2015. “Territoris en Trànsit” és un projecte de Jordi Lafon, Eva Mateo i Carmen Olivares de l’Institut Enric Borràs (Badalona), Mercedes Río, de l’Institut Manuel Blancafort (La Garriga) i Marta Galán Sala.
Més informació