Comunicació

Cultural
Oferim una xarxa de professionals de la comunicació modelable i oberta a la producció cultural: realització audiovisual, web, disseny d’espais, producció gràfica, fotografia, edició, il·lustració i campanyes de comunicació online.

Especialitzats en la producció, realització i edició de videos promocionals, marketing digital i comunicació cultural integral per a projectes culturals i artístics: festivals, arts escèniques, concerts, documentació de processos artístics, campanyes audiovisuals 2.0. enregistrament d’activitats culturals, booktrailers, etc.

Institucional
Agència de comunicació transversal.
 Àmplia experiència en el desenvolupament de projectes comunicatius integrals per a institucions, empreses privades, Administració Pública, fundacions, associacions i particulars del món de l’art i la cultura.

Alguns dels nostres clients
Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Arts Santa Mònica Barcelona, Diputació de Barcelona, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, AECI Agència Espanyola de Cooperació Internacional, La Fàbrica (Madrid), Ajuntament de Palma, Museu Africà de Verona (Itàlia), Ajuntament de Girona, Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, Museu del Cinema de Girona, Museu d’Història de Girona, Centre Cultural La Mercè, Diputació de Girona, Universitat de Girona, ACVIC, Centre d’art contemporani de Vic.